Welcome

Restaurant "MARINA"

Rezervare

Možete naručiti za van | Rovinj

A da opet skoknete na ukusno hrvatsko, međunarodno ili mediteransko jelo? Onda ste kod nas na pravoj adresi. U restoranu "MARINA" nudimo vam ukusna jela u ugodnom ambijentu. Provedite večer u našem prelijepom, idiličnom vanjskom ambijentu. Kada zahladi, možete se premjestiti na grijani dio terase i nastaviti uživati.

Top restoran sa svestranim jelovnikom

Naša kuhinja oduševit će vas posebnim autentičnim i tradicionalnim jelima. Čak i za naše najzahtjevnije posjetitelje imamo ogroman broj delicija iz naših ukusnih lokalnih proizvoda i naših raznovrsnih regionalnih proizvoda. Kod nas možete uživati u našim traženim burgerima i našim pizzama uz alkoholno piće – rado ćemo vam pomoći pri izboru. I za one koji vole slatko imamo nešto u ponudi. Naše svježe palačinke jesu i kao desert posebno ukusne. Uživajte u vašem doručku, u vašem ručku ili u vašoj večeri u našem restoranu! Nudimo vam besplatni WiFi kako biste u svako vrijeme bili informirani. Imamo zaseban dio u koji se pušači mogu diskretno skriti.

Dijeta i alergije

Naši veganski i vegetarijanski obroci posebno su omiljeni jer se prave s ljubavlju i pokazuju koliko svestranih kreacija za takva jela postoji. Ljudi koji se prehranjuju bezlaktozni ili bezglutenski sa sigurnošću će pronaći nešto za sebe. Želimo vam olakšati brigu za zdravlje dok jedete kod nas te dokazati da i zdrava jela mogu biti ukusna.

Radujemo vam se!

Posebno praktično za obitelji s dječjim kolicima ili osobe s ograničenom pokretljivošću – naš restoran ima prilaz bez prepreka. Kod nas možete povesti i svoje četveronožne ljubimce. Uz našu online rezervaciju rezerviranje stola postaje sasvim jednostavno. Ako naša jela želite pojesti u svojem domu, tada ih kod nas možete naručiti i za ponijeti. Radimo svaki dan u tjednu.

Locație

Faceți click pentru a afișa harta

Adresa ta IP va fi trimisă la Google Maps.

Obala Alda Rismonda 2, 52210 Rovinj, Croația

Fă o rezervare

Programul nostru program de funcționare

Luni
09:00 – 01:00
Marți
09:00 – 01:00
Miercuri
09:00 – 01:00
Joi
09:00 – 01:00
Vineri
09:00 – 01:00
Sâmbătă
09:00 – 01:00
Duminică
15:00 – 01:00

Serviciile noastre

Informații contact

Trimite-ne mesajul tău.

Introdu numele.
Introdu adresa de e-mail.
Introdu numărul de telefon.
Introdu subiectul.
Introdu mesajul.
Mesajul tău a fost trimis. Te vom contacta în curând.
Mesajul nu a fost trimis.
Twitter_Logo_Blue