Welcome

Restaurant "MARINA"

Rezervacija

Restoran | Restaurant "MARINA" | Rovinj

A da opet skoknete na fino hrvatsko, međunarodno ili mediteransko jelo? Onda ste kod nas na pravoj adresi. Naš restoran "MARINA" ispunjava sve vaše želje – ukusna jela i opuštena okolina zasigurno će vas oduševeti. Naš prelijepi vanjski prostor osigurava dobro raspoloženje i savršenu atmosferu. Naša grijana terasa mami vas da ostanete duže.

Izvanredni restoran s ručkom

Naša kuhinja oduševit će vas posebnim autentičnim i tradicionalnim jelima. Kod nas vas očekuju ukusni lokalni proizvodi i raznovrsni regionalni proizvodi. Uživajte u alkoholnoj pići uz tražene pizze ili uz jela s morskim plodovima. I za sladokusce imamo nešto u ponudi. Naše svježe palačinke jesu i kao desert posebno ukusne. Uživajte u vašem doručku, u vašem ručku ili u vašoj večeri kod nas! Ulogirajte se na našu besplatnu WiFi-mrežu i ostanite u kontaktu s vašim prijateljima. Imamo odvojen dio u koji se pušači mogu diskretno povući.

Alergije i dijeta

Svojim veganskim i vegetarijanskim jelima nastojimo ponuditi raznolik i zanimljiv izbor jela. Ljudi koji imaju ograničenja u prehrani kod nas se ne moraju odreći dobrog okusa zahvaljujući našim vegetarijanskim, veganskim jelima. Dozvolite da vam dokažemo da zdrava prehrana može biti jednostavna, a da pri tome možemo ponuditi veliki izbor ukusnih jela.

Uživajte u svojoj večeri kod nas

Kod nas je prilaz bez prepreka zagarantiran. Kako bi isto tako vlasnici pasa mogli savršeno uživati u boravku, prihvaćamo i kućne ljubimce kod nas. Kod nas je moguće nekomplicirano izvršiti rezervaciju preko našeg obrasca za online rezervacije. Našu hranu možete naručiti i za van. Radimo svakim danom.

Lokacije

Kliknite za prikaz karte

Vaša IP adresa poslat će se u Google Maps.

Obala Alda Rismonda 2, 52210 Rovinj, Hrvatska

Napravite svoju rezervaciju

Naše radno vrijeme

Ponedjeljak
09:00 – 01:00
Utorak
09:00 – 01:00
Srijeda
09:00 – 01:00
Četvrtak
09:00 – 01:00
Petak
09:00 – 01:00
Subota
09:00 – 01:00
Nedjelja
15:00 – 01:00

Naše usluge

Sve na jednom mjestu

Pošaljite nam poruku.

Unesite ime.
Unesite adresu e-pošte.
Unesite broj telefona.
Unesite predmet.
Unesite poruku.
Vaša je poruka poslana. Uskoro ćemo vam se javiti s povratnom informacijom.
Poruka nije uspješno poslana.
Twitter_Logo_Blue