Welcome

Restaurant "MARINA"

Rezervacija

Možete naručiti za van | Rovinj

A da opet skoknete na ukusno hrvatsko, međunarodno ili mediteransko jelo? Onda ste kod nas na pravoj adresi. U restoranu "MARINA" nudimo vam ukusna jela u ugodnom ambijentu. Provedite večer u našem prelijepom, idiličnom vanjskom ambijentu. Kada zahladi, možete se premjestiti na grijani dio terase i nastaviti uživati.

Top restoran sa svestranim jelovnikom

Naša kuhinja oduševit će vas posebnim autentičnim i tradicionalnim jelima. Čak i za naše najzahtjevnije posjetitelje imamo ogroman broj delicija iz naših ukusnih lokalnih proizvoda i naših raznovrsnih regionalnih proizvoda. Kod nas možete uživati u našim traženim burgerima i našim pizzama uz alkoholno piće – rado ćemo vam pomoći pri izboru. I za one koji vole slatko imamo nešto u ponudi. Naše svježe palačinke jesu i kao desert posebno ukusne. Uživajte u vašem doručku, u vašem ručku ili u vašoj večeri u našem restoranu! Nudimo vam besplatni WiFi kako biste u svako vrijeme bili informirani. Imamo zaseban dio u koji se pušači mogu diskretno skriti.

Dijeta i alergije

Naši veganski i vegetarijanski obroci posebno su omiljeni jer se prave s ljubavlju i pokazuju koliko svestranih kreacija za takva jela postoji. Ljudi koji se prehranjuju bezlaktozni ili bezglutenski sa sigurnošću će pronaći nešto za sebe. Želimo vam olakšati brigu za zdravlje dok jedete kod nas te dokazati da i zdrava jela mogu biti ukusna.

Radujemo vam se!

Posebno praktično za obitelji s dječjim kolicima ili osobe s ograničenom pokretljivošću – naš restoran ima prilaz bez prepreka. Kod nas možete povesti i svoje četveronožne ljubimce. Uz našu online rezervaciju rezerviranje stola postaje sasvim jednostavno. Ako naša jela želite pojesti u svojem domu, tada ih kod nas možete naručiti i za ponijeti. Radimo svaki dan u tjednu.

Lokacije

Kliknite za prikaz karte

Vaša IP adresa poslat će se u Google Maps.

Obala Alda Rismonda 2, 52210 Rovinj, Hrvatska

Napravite svoju rezervaciju

Naše radno vrijeme

Ponedjeljak
09:00 – 01:00
Utorak
09:00 – 01:00
Srijeda
09:00 – 01:00
Četvrtak
09:00 – 01:00
Petak
09:00 – 01:00
Subota
09:00 – 01:00
Nedjelja
15:00 – 01:00

Naše usluge

Sve na jednom mjestu

Pošaljite nam poruku.

Unesite ime.
Unesite adresu e-pošte.
Unesite broj telefona.
Unesite predmet.
Unesite poruku.
Vaša je poruka poslana. Uskoro ćemo vam se javiti s povratnom informacijom.
Poruka nije uspješno poslana.
Twitter_Logo_Blue