Welcome

Restaurant "MARINA"

Rezervacija

Restoran | Restaurant "MARINA" | Rovinj

Zabavna večer s ukusom hrvatskom, međunarodnom i mediteranskom hranom – serviramo vam svježe pripremljena jela u ekskluzivnoj atmosferi. Dođite u naš restoran "MARINA" i uživajte u slasnim kreacijama naših izvrsnih kuhara! Provedite večer u našem prelijepom, idiličnom vanjskom ambijentu. Kada zahladi, možete se premjestiti na grijani dio terase i nastaviti uživati.

Top restoran sa svestranim jelovnikom

Naša će vas hrvatska, međunarodna i mediteranska kuhinja iznenaditi. Probajte odlične lokalne proizvode i raznovrsne regionalne proizvode naših prvorazrednih kuhara kreiranu s puno vještine. U svakom slučaju probajte posebno ukusne burgere i ribu kao i našu alkoholnu piću ili našu aromatičnu pivo. Poslijepodne mnogi kod nas navrate na svježe palačinke. Užitak su i kao desert! Uživajte u vašem doručku, u vašem ručku ili u vašoj večeri kod nas! Nudimo vam i gratis pristup WiFi-ju kako biste tijekom boravka kod nas mogli surfati na internetu. Imamo poseban dio u koji se pušači mogu diskretno odvojiti.

Alergije i posebna prehrana

Svojim veganskim i vegetarijanskim obrocima nastojimo pružiti raznovrstan i zdrav izbor jela. Osim toga, nudimo odličan izbor bezlaktoznih, bezglutenskih jela za posebno zdravu prehranu. Dozvolite da vam dokažemo da zdrava prehrana može biti jednostavna, a da pri tome možemo ponuditi veliki izbor ukusnih jela.

Radujemo se vašem posjetu!

Do našeg restorana možete doći bez prepreka. Vaši su kućni ljubimci isto tako dobrodošli kod nas. Obratite pozornost na našu online rezervaciju koja vam omogućuje rezervaciju stola klikom miša. Vrlo rado ćemo spremiti vaše obroke za ponijeti. Radimo svakim danom.

Lokacije

Kliknite za prikaz karte

Vaša IP adresa poslat će se u Google Maps.

Obala Alda Rismonda 2, 52210 Rovinj, Hrvatska

Napravite svoju rezervaciju

Naše radno vrijeme

Ponedjeljak
09:00 – 01:00
Utorak
09:00 – 01:00
Srijeda
09:00 – 01:00
Četvrtak
09:00 – 01:00
Petak
09:00 – 01:00
Subota
09:00 – 01:00
Nedjelja
15:00 – 01:00

Naše usluge

Sve na jednom mjestu

Pošaljite nam poruku.

Unesite ime.
Unesite adresu e-pošte.
Unesite broj telefona.
Unesite predmet.
Unesite poruku.
Vaša je poruka poslana. Uskoro ćemo vam se javiti s povratnom informacijom.
Poruka nije uspješno poslana.
Twitter_Logo_Blue