Welcome

Restaurant "MARINA"

Rezervacija

Restoran | Restaurant "MARINA" | Rovinj

A da opet skoknete na fino hrvatsko, međunarodno ili mediteransko jelo? Onda ste kod nas na pravoj adresi. Naš restoran "MARINA" ispunjava sve vaše želje – ukusna jela i opuštena okolina zasigurno će vas oduševeti. Uživajte u večeri u našem prelijepom, idiličnom vanjskom ambijentu. Kada zahladi, možete se premjestiti na grijani dio terase i nastaviti uživati.

Izvanredni restoran s doručkom

Naša hrvatska, međunarodna i mediteranska kuhinja nudi vam veliki izbor ukusnih, svježe pripremljenih obroka. Čak i za naše najizbirljivije posjetitelje imamo velik broj specijaliteta iz naših ukusnih lokalnih proizvoda i naših raznovrsnih regionalnih proizvoda. Obavezno probajte posebno ukusne burgere i ribu kao i našu alkoholnu piću ili našu osvježavajuću pivo. Kao desert ili između obroka oduševe će vas naše svježe palačinke. Uživajte u vašem doručku, u vašem ručku ili u vašoj večeri u našem restoranu! Iskoristite našu gratis WiFi-mrežu za dijeljenje vaših slika. Imamo poseban dio u koji se pušači mogu diskretno povući.

Posebni načini prehrane

Kušajte naša raznovrsna, veganska i vegetarijanska jela i otkrijte nevjerovatnu raznolikost obroka. I ljubitelji bezlaktoznih, bezglutenskih jela kod nas su u dobrim rukama. Dozvolite da vam dokažemo da zdrava prehrana može biti jednostavna, a da pri tome možemo ponuditi veliki izbor ukusnih jela.

Dobro nam došli!

Kod nas je prilaz bez prepreka zagarantiran. Volimo životinje – i kućni su ljubimci dobrodošli gosti. Poseban komfor – svoju rezervaciju možete izvršiti koristeći naš obrazac za online rezervacije! Nemate vremena? Vaše jelo možete naručiti i za van. Radimo svakim danom.

Lokacije

Kliknite za prikaz karte

Vaša IP adresa poslat će se u Google Maps.

Obala Alda Rismonda 2, 52210 Rovinj, Hrvatska

Napravite svoju rezervaciju

Naše radno vrijeme

Ponedjeljak
09:00 – 01:00
Utorak
09:00 – 01:00
Srijeda
09:00 – 01:00
Četvrtak
09:00 – 01:00
Petak
09:00 – 01:00
Subota
09:00 – 01:00
Nedjelja
15:00 – 01:00

Naše usluge

Sve na jednom mjestu

Pošaljite nam poruku.

Unesite ime.
Unesite adresu e-pošte.
Unesite broj telefona.
Unesite predmet.
Unesite poruku.
Vaša je poruka poslana. Uskoro ćemo vam se javiti s povratnom informacijom.
Poruka nije uspješno poslana.
Twitter_Logo_Blue